Read fight sports max reviews, rating & opinions:

Check all fight sports max reviews below or publish your opinion.

100 Reviews Found

Sort by: Most Accurate (default) | Newest | Top Rated

  • 0

    Useful review?

    FIGHT SPORTS MAX [App]  6/10/2021 15:21

    I am unable to subscribe, I have sent two emails to support, sent a message on instagram, tried calling with no response, and even left a comment on their youtube channel. This is absolutely the worst fight app.

    0  


  • 0

    Useful review?

    FIGHT SPORTS MAX [App]  6/10/2021 15:21

    Great app for amazing fights only missing Chromecast option.

    0  


  • 0

    Useful review?

    FIGHT SPORTS MAX [App]  6/10/2021 15:21

    Unable to use cast function in UAE

    0  


    Add your opinion on fight sports max or scroll down to read more reviews ↓

     

  • 0

    Useful review?

    FIGHT SPORTS MAX [App]  6/10/2021 15:21

    Monthly subscription fee is charged but the content is locked on the renewal date. Prepare to spend time with customer service with this one.

    0  


  • 0

    Useful review?

    FIGHT SPORTS MAX [App]  6/10/2021 15:21

    I download it and paid but they wouldn't grant me access to watch. so eventually they took my money without giving me access

    0  


  • 0

    Useful review?

    FIGHT SPORTS MAX [App]  6/10/2021 15:21

    I couldn't cancel the subscription, sent them emails ...no response 👎🏽 Both the app and website doesn't allow you to cancel...very disappointed

    0  


  • 0

    Useful review?

    FIGHT SPORTS MAX [App]  6/10/2021 15:21

    Great app! I have sent some improvement opportunities to them which they are looking to implement. Definitely the best app for watching Boxing legally

    0  


  • 0

    Useful review?

    FIGHT SPORTS MAX [App]  6/10/2021 15:21

    Where exactly in the app will it be showing live?Unlike other sports related apps, I do not see a list of events for today nor a countdown timer for the ndly inform me where I can view in the app todays Ruiz vs Joshua 2 boxing match.I also have the UFC Arabia e layout and information about future events are so clearly laid out in the UFC Arabia App with exact dates and timings with countdown to the event...including the pre-lims,main fight and post fight conferences.

    0  


  • 0

    Useful review?

    Max play - football and sports [App]  5/21/2021 9:45

    OK

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Doesn't work. It's already 4 days as I downloaded this app and right from the beginning I have the same error (tech error, try in another few minutes). Didn't get any answer by mail. After 8 month still doesn't work.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    The app will not load on my Samsung 10e, I can't reach any data, for two months now, so disappointing 😞

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    The app not working, still loading at start and not opening. Galaxy s9+. The worst app that I can't trust it's security. Bad Q&A

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Both, in the website and the application ,i cant reach all the cards and i cant simply use it So disappointing

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Very nice user experience! Easy to use and recommended!

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Doesnt display in english .So i cant use it . How to download the english version . Cheers

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    when leumi card switched to max card, i lost all my points! when i tried to buy discount movie tickets, the max app said the leumi card program was no longer available and i didn't qualify to get discount movie tickets. seems you have to have an actual max credit card to take advantage of discounts and benefits. this really sucks. even airlines let you keep your mileage points when tbey merge with another airline. i won't be using my Leumi card anymore if i am not earning points.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Annoyed you can't dispute charges through the app and it's not available in other languages. Other than that, it's very basic.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    The app is not working properly. There is no option to exit or to sign out

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Works flawlessly. No issues. easy to use.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Application can not open aftet registration. Clearing cache did not affect.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Work's once in 3 days at best, always laggy and huge amount of technical issues

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Nice to have

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Really easy to use 🙂

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    To much sensitive info need to be provided while you dont have too.Tx but no,i will keep using old fashion way.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Pretty app. Useful

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Very helpful very nice people to deal with They did their work and they do it well

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Unable to find what I want

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    I liked it

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אם מטרת השימוש הוא תכנון ומעקב הוצאות אז האפליקציה לא מעודכנת ומידע אמיתי יש אצל הנציגים בלבד

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אפליקציה מעולה!!

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לא להוריד בשום אופן! ניתן להעביר כספים מהאפליקציה ללא קוד! אין שלב באפליקציה שנדרש זיהוי בכלל! זה מטטורף סכנה לכסף שלכם

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Great!

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אם אפשר פחות עם המשפטים הדבילים כמו יאללה מתחילים,אני לא חבר שלכם ואתם לא חברים שלי. אתם חברת אשראי

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    בזמן האחרון האפליקציה מתרסקת. לוחצים על "חיובים" מחכים המון זמן ולא קורה כלום...

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אין אפשרות להתחבר עם זיהוי פנים באנדרואיד

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    האפליקציה קורסת בכל איתחול של המכשיר

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    App has come a long way over the past 6 years. Much better. I like the new view showing the categories of expenses. It would be nice if I could "fix" the category shown.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Good app

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    עדכון אחרון של אפליקציה היה לא טוב, עד לעדכון האחרון באפליקציה כאשר עושים רכישה במטח בחול , הייתם מפרטים עמלה, שער והכל היום העלמתם את זה 😡😡😡

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לא ניתן לצור משתמש בפעם הראשונה: התבקשתי להזין תוקף כרטיס האשראי בפורמט MM/YY כתוצאה תוקף 10/19 מחזיר הודעת שגיאה ולא נותן להתקדם ברישום.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    שירות הכי טוב בעולם

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    וכרגיל האפליקציה לא מאפשרת כניסה כשמנסים להיכנס. מתוך מאות חשבונות ברשת, איך יתכן שתמיד רק האפליקציה שלכם מחזירה שגיאה בנסיון הכניסה? פשוט מאוס.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    מה צריך לעשות כדי שיהיה אפשר לשלם ע"י צימוד הטלפון.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אי אפשר לעשות כלום באפליקציה, כל דבר רושם לי שיש תקלה תכנית

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אפליקציה לא נוחה. לא נוח לראות את החיובים ולעקוב אחריהם. מנסה להפעיל תשלומים בסלולר ונתקע על באג

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אפליקציה מעולה ונוחה לשימוש, הייתי מוסיף פיצ'ר של חסימת כרטיס לעסקאות בישראל , יכול להיות טוב למי שנמצא בחו"ל בשביל למנוע שימוש אסור באותו זמן בישראל

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לא נפתח בכלל, עשיתי reinstall שום דבר לא עובד וזהו.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לא ניתן בנוחות לצפות ביותר מכרטיס אחד, ניהול ריבוי כרטיסים אמור להיות בסיסי לאפליקציה שקיימת כבר כמה וכמה שנים.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Log- in loops through the same windows. Gave up trying...

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Any possibility to get this app in English language ?

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    why would you disable fingerprint id for samsung s10e phones, they have a side mounted fingerprint sensor and are not affected by the ultrasonic sensor bug. I am seriously considering cancelling my card

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    gr8 app. easy to use

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לא ניתן להוריד pdf של החיוב הסופי דרך האפליקציה. ואגב, זו כן סיבה מספיק טובה לדרג כוכב אחד מכיוון שזה גרם לי לפספס את המועד האחרון למימוש נקודות הטיסה שעמדו לרשותי ועכשיו הן ירדו לטימיון. אני אכן מקבל במייל תזכורת שהקובץ מוכן להורדה אבל הקישור במייל להורדת הקובץ פותח את האפליקציה ישירות, וכאמור, באפל' אין שום אפשרות כזו להורדה... מפתיע מאוד שזה לא מוזר לכם שאין אפשרות לראות את דף הפירוט באפליקציה, תנסו לחשוב כמו משתמש קצה, לא כמו מתכנתים.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    יש לנו בעיה טכנית קטנה… 😒

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    נכנס למסך טעינה ונתקע. בעבר עבד. מחקתי זיכרון, לא עובד. הסרתי והתקנתי מחדש - לא עובד. חבל. אעבור לחברת אשראי אחרת עם אפליקציה שעובדת.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לא עובד . תמיד מקבלת הודעת לנסות שוב יותר מאוחר . די אפליקציה דבילי

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אפליקציה מעולה! נוחה לשימוש.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    האפליקציה לא עולה, נתקעת בטעינה

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    تطبيق ممتاز لكشف خربان الديار وسبب الإفلاس لكل الناس

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Great

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    הצעה לשיפור - בפירוט עסקאות לאפשר לשנות את הקטגוריה של עסקאות. כמו כן יהיה נחמד אם נוכל להוסיף הערות לעסקאות ככה שגם נוכל לראות את ההערות שהוספנו לעסקה ספציפית וגם לראות הערות בעסקאות חדשות מאותו בית עסק / הוראת קבע / טייטל, ככה לא צריך לבדוק כל חודש מחדש מה זה העסקאות מגוגל למשל או מבית עסק בעל שם לא אינפורמטיבי.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    האפליקציה קורסת מאז המעבר לאנדרויד10 על נוט10+

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    קל ומהיר לשימוש

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לא עובד

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Wow! This is so low. Barely 15 min ago I got an incoming phone call and no one talked to me from the other side of the line. Instead I recieve a message that another try of a phone call will be taken later, signed at the end with the very name of this app. An app I have not installed. Checking when this app has been installed i find out it was right than when I answered the phone call. Do you have any comment to this?

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    The fingerprint is not functioning. Poor user interface.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    crashes all the time in the background, abuses battery and system

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Simply doesn't open

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Great UX and design. Kudos!

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Stuck on the opening screen

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Fast and accurate results

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    תוסיפו Dark Mode.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Doesn't work

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    Nice and eazy

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    זיהוי פנים מאופשר ב-Google Pixel 4

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    שלום אני חושב שזה יהיה רעיון מצויין אם תעשו אפליקציה בסגנון "גודיז" של בנק לאומי

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    מבקשים שם משתמש וסיסמא כמו באתר הרגיל. הכנסתי פעם אחת. קיבלתי הודעה שבגלל שניסיתי יותר מדי פעמים, עליי לתת ת"ז. הכנסתי גם ת"ז. לא עזר. ויתרתי.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אפליקציה נחמדה. רק חבל שלא נותנים ללקוח לשלוט בקטגוריות שלו. יש הרבה עיסקאות שלא מזוהות נכון (תן ביס לדוגמא) ואין אופציה לעדכן את הקטגוריה הנכונה.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לאן נעלה האופציה של תשלומים בנייד? הורדתי על זה כוכב. בבקשה תחזירו את האפשרות.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    למה אין וידג'ט? לראות על המסך את ההוצאות... יש לי.... זה לא קשור למה שרשמתי יש אפליקציות שמראות את המידע על מסך הבית בלי הצורך להכנס לאפליקציה כל פעם.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    מאוד לא נוח לשימוש, הנדסת אנוש ירודה יחסית מתרסק כל הזמן ותוקע לי את הטלפון גם כשאני לא משתמש בה בכלל.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    קורס וקורס. בכל פעם שמופעל המכשיר, עולה הודעת שגיאה שמקס הפסיקה לעבוד. כלומר, אפילו ללא שנכנסים אל האפליקציה. קשה להשלים עם אפליקציה פגומה המנהלת עבורינו עניינים כספיים ומכילה כל כך הרבה מידע רגיש ופרטי. אי אפשר לסמוך עליה. מסוכנת. שוקלת להסיר..

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    היי סימה, אין שום אפשרות כניסה עם טביעת אצבע, אני לא עם טלפון סיני, אלא עם גוגל פיקסל. אשמח לדעת איך ניתן לאפשר את.זה, כי בתפריט זה לא מופיע.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אפליקציה נוחה. משדרוג האחרון לא רואים את השער המרה ועמלה בעסקאות מט"ח

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    תקלת חיישן אצבע סודרה ועדיין אין אפשרות להיכנס עם טיבעת אצבע באפליקציה אנא סדרו

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    האפליקציה נתקעת במסך שחור בכניסה, או שפשוט נכשלת בכניסה אי אפשר להשתמש בה

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אפליקציה טובה למעט העובדה שכשצריך את הפינוקים אזל המלאי..

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    אחלה אפליקציה!

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    זוועת עולם. ממשק נוראי, לא ברור, לא עובד, ועושה ממני צחוק.

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    שנה כבר לטלפון הזה לא עובד כבר תקופה. מכשיר honor 9

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    מאוד שימושי

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    מעולה!

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    עריכה חדשה: בדיקת מסגרת האשראי הפסיקה להתעדכן מיידית, מה קורה עם זה???? היה עובד מצויין רק לפתוח את האפליקציה ובלחיצה אחת הייתי נשאר מעודכן אחרי ולפני כל פעולה. היום? שבוע לוקח לזה להתעדכן

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    למה כניסה לחשבון רק עם שם משתמש וסיסמה? למה לא עם אצבע?

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    מתי נוכל לשלם עם הנייד עם גוגל פיי?

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    "הרישום נכשל יש לנסות שוב" בעת רישום לתשלומים בנייד לאחר בחירת קוד בן 4 ספרות..

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    חרא אפליקציה לא עובדת ולא מגיבה ניסיתי על 3 טלפונים לא עובד .

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    מאוד נוחה בהשוואה לאחרות

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    מפריע מאוד שאין יותר פירוט של עסקאות מט"ח לשער המרה ועמלה בנפרד. יש קושי במקרה כזה לגלות אם העמלה השתנתה כי למעשה צריך לחשב לבד על סמך שער יציג (שלא מפורט) האם נעשתה גביית נכונה

    0  


  • 0

    Useful review?

    max [App]  8/5/2020 8:13

    לא רע. בניגוד לאיזור האישי באתר יש פה אופציה לחסום עסקאות חו"ל או עסקאות אינטרנט וטלפון. מה שחסר זו אופציה נוספת הנפוצה באפליקציות כאלה - אפשרות לחסום תשלומים "ללא מגע".

    0  



    Search Cloud

    About us

    Use our product reviews finder and generate tons of ratings & opinions on any item, shop product or service. Search, read and publish reviews for brands, TV shows, ebooks, gadgets, video games, meals, music, household items or movies. Would you like to rate recently purchased thing? Go ahead! Express satisfaction or sadness, describe own experience & identify strengths and weaknesses of the product. Write short or detailed review with a few clicks.

    Community

    Publish review of any item you find here, registration is not required
    Share own experience, point out the pros and cons, warn or recommend
    Search for opinions on any item, product or service, read tons of reviews

    Contact

    www.add-reviews.com

    Use contact form to reach us or write a message via email:

    [email protected]

    Describe your problem, share ideas or report a bug on the site.

    https://add-reviews.com/
    0856-458-386