Read my channels reviews, rating & opinions:

Check all my channels reviews below or publish your opinion.

100 Reviews Found

Sort by: Most Accurate (default) | Newest | Top Rated

  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    سلام کسایی که میگن تلگرام اضافه شه این چون‌ يه برنامه‌ ایرانیه تلگرام اضافه نمیشه چون‌ که ایران تلگرام رو فیلتر کرده بعد چرا بخوان بیان چیزی رو که فیلتر کردن بزارن تو برنامشون؟!!!! 😐همینه که کاراییش رو کم کرده چون‌ نه واتساپ داره نه تلگرام😶😐

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    اطلاعات وارد شده از بعضی کانالها صحیح نیست ولی این برنامه جای پیشرفت داره واگه تمام کانال ها ثبت بشه خوبه نه اینکه مختص ایران باشه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    مزخرفه آیدی یاب تلگرام سگش شرف داره صدتا این برنامه های دوریالیو

    0  


    Add your opinion on my channels or scroll down to read more reviews ↓

     

  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    برنامه عالی و خوب است کسانی که میگوین خوب نیست مفت میگن

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خیلی خوبه ، متشکرم

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خیلی خوبه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    چرته

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    راضی بودم،ممنون

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    دااش دمت گرم... عجب چیزیه👌

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    چیزی که تبلیغ میکنه نیست

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    سپاس فراوان از این اپلیکیشن جامع و کامل... عالی بود. جستجوی و یا ثبت کانال، راحت تر از این نمیشد. موفق باشید.

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    دمتون گرم عالیه من وقت زیادی ندارم با این برنامه انتخاب کانالها برام سریعتر وموثرتر انجام شد ممنونم

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    @LinkKane1منتظرشما هستیم عزیزان.

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالیه اما دیر دانلود میکنه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خسته نباشین

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خوب نیست مسخره

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خیلی خوبه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    میپسندم

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    عالی است

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    ممنون از بابت برنامتون که خیلی خوب است وهم فقلاده عالی و بسیار هوشمندانه و پیشرفتون و فقط یک چیز هست که من می خوامش چند تا کانال های بازی ها و برنامه های هک شده بزارید از اون هک شده های جدید مدل روز جهان

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود خیلی به دردم خورد واقعا ممنونم

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عشق۰۹۱۵۷۳۱۸۰۰۷

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    برنامه خوبیست

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    تخمی

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    مزخرفه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود سپاس از زحمات شم عزیزان

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    کرش میکنه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    برای سپاه یابسیج هست.که فقط کانال های آشغال و چرت بهت معرفی میکنه یه تعداد خیلی کم محدودی کانال معرفی میکنه.به خدا یک ستاره هم مجبوری بود.خواستم اونچیزی که لایقتونه بگم امادرشان خودم ندیدم اهانت کنم.ولی واقعا برای شما کشورم متاسفم که امثال شما برنامه سازید.

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    Amazing

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عاقبت نتونستید یه نرم افزار خوب مثل تموم دنیا بسازید

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    دسترسی کم داره تو پنل کاربری هر کانالی هم ثبت نمیکنه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    قیمتشو ارزون کن چه خبر باوووو

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    GTA:AS میاره

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    برنامه همش تـــرکــــی..عر عرمیکن

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    چرا دانلود نمی شود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود ممنون

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خیلی عالی هستش

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    عالی خخ

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    😑😑

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    Soso

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    Poor

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    چون شما دنبال کانال سکس هستید این برنامه هم نمیاره ین بده درست یا مه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود کانال رمان بیشتر بزارین

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    به درد نمی خورد

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    معمولی هست

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    چرا باید پول بدیم

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    بهتر از این نمیشه، واقعا کانالتو ویژه کنی کلی ممبر میگیری. سایت برنامه هم خیلی معروفه و کانال ها رو اونجا هم نمایش میده

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    بین اپهای مشابه این بهترین اپی هست که دیدم! از همه کاملتره!

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    تا وقتی تلگرام داشت عالی بود وقتی حذف کرد تلگرامو رفت تو جاسوس افزارای داخلی گوزم ارزش نداره دیگه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    بعضی کانال ها نمی یاره ولی خوبه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    بهتری برنامه توی جهان

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    درد گوهم نمی خوره

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالیت

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    کیرم توش

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    عالی بید

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    Amazing

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    واقعا موافقم ک اطلاعات واردشده روبعضی ازکانالاصحیح نیست

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خوب بود فعلا نظری ندارم

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود خسته نباشید

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    اصلان کار نمیکنه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خیلی خیلی عالی نبود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    جالبه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خوبه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالیه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    Khob😘😍

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    اپلیکیشن خیلی خوبیه! نمیدونستم این همه کانالای جالب تو تلگرام هست!

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    برنامه خوب و جامعی هست...ربات و استیکر هم داره....اگر تلاش کنید و گسترشش بدین عالی میشه...😊

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    کاشکی به جز کانال گروه هم داشت

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    همه کلش هارو هک کردن

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی نیست خیلی پاینه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    @trainin آموزش روانشناسی

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خیلی عالی بود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    ❤❤گوه تو کیونش

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    خیلی کیریه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    فک کردم سکسی داره بع درد نمیخوره

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    برنامه خوبی .راضی کننده است .در کل خوبه .دان کنید !😘

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خوب نبود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی بود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خوب

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    بعد نصب حذف نمیشه... لاشی ترازاین نیست

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    واقعا بهترین اپ کانال یاب تلگرام هستش... درضمن بهترین جا برای معرفی و تبلیغ کانال

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    بزرگ ترین و بهترین برنامه کانال یاب تلگرام هستش... مخصوصا که الان سرچ هم بهش اضافه شده

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    عالی است من کانال ستاره افغان خواستم برام دادا واقعن عالیست ممنون

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    وقت بگم خیلی گ وک بینامو

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    خوب است با تشکر

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    متشکرم

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    Usefull application but must be better into the bot & channels bank!

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    سکسی توی کونت

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:31

    نصب نمی شود

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    خیلی خوبه

    0  


  • 0

    Useful review?

    My channels [App]  2019-11-29 21:32

    خیلی خوبه

    0  



    Search Cloud

    About us

    Use our product reviews finder and generate tons of ratings & opinions on any item, shop product or service. Search, read and publish reviews for brands, TV shows, ebooks, gadgets, video games, meals, music, household items or movies. Would you like to rate recently purchased thing? Go ahead! Express satisfaction or sadness, describe own experience & identify strengths and weaknesses of the product. Write short or detailed review with a few clicks.

    Community

    Publish review of any item you find here, registration is not required
    Share own experience, point out the pros and cons, warn or recommend
    Search for opinions on any item, product or service, read tons of reviews

    Contact

    www.add-reviews.com

    Use contact form to reach us or write a message via email:

    [email protected]

    Describe your problem, share ideas or report a bug on the site.

    https://add-reviews.com/
    0856-458-386