my digipay Reviews & Opinions


Submit my digipay review or read customer reviews:

100 Reviews Found

Sort by: Most Accurate (default) | Newest | Top Rated

  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    SMS service of Digipay is annoying. It is better to have an option to Disable/Enable Digipay SMS service. Please create that happen. Thank you.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    It is simple to use and has a nice UI. Please improve the fresh amortization system. I am waiting for that. Thank you.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    I just required to review my previous transactions and found out that they are not there !!! Actually there is no access to more than one month ago. I prefer using other apps till they fix this bug. I also report this from in-app report.

    0  


    Add Your Opinion on my digipay or Continue Reading Reviews Below ↓

     

    Watch my digipay video reviews and related movies:

    See Digipay 3.0 एक धोखा why ? Payout & Transfer in my A/c on youtube.

     related image

    See DIGIPAY V .3.0 INSTALLATION CUCCESSFULLY on youtube.

     related image

    See What is Digipay,How to Use,What is My Experience on youtube.

     related image

    See DIGIPAY MARCH 2017 UPDATE on youtube.

     related image

    See How To Aplly CSC Any Bank Mitra CSP/ Csc Sey Bank Csp Kaisey Kare Step By Step Full Prpcess in 2019 on youtube.

     related image

    See DigiPay Full Setup Available on my website on youtube.

     related image

    See Digipay चलाने वाले वीएलई करे KYC UPDATE वरना हो जायगा आपका digipay बन्द on youtube.

     related image

    See Digipay Latest Version Download || Download And Install Step By Step || AEPS Banking on youtube.

     related image

    Scroll down to see all opinions ↓

  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    It's nice and simple to work with application but I don't like some parts of the ui/ux of it. Confirmation buttons could be removed in some cases, Thus some operations could be done easier and faster. Thanks!

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Previouse versions you can check and obtain the complete list of your transaction but in the latest ver it was just limited to small transaction and you do not have any access to previouse ones.Why? It is really annoying

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    More safe; your credential is approved by SMS before the payment could be settled.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Responsive and simple to use

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Why the wallet is disabled

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    It's 2019 and your application don't have fingerprint support!

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Finally a amazing and useful solution for online payments 👏🏻

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    easy and user friendly UI

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Amazing Añd Secure Pay Application

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    you can easily work with this application without any errors unlike other programs..but you cant manage life insurance or you cant buy airplane ticket and ...etc. i think developers shoud give coupon to members .. for example digikala coupon ... anyway if they wish to be succeed in their plans ..should work hard and better.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Do you guys have any plan to bring other bank, like ayandeh or melli, for card to card payment or i just delete the app?

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    amazing application and satisfy my need in online banking but would please add tamin ejtemayeeتامین اجتماعی insurance payment on this application that will be amazing amazing luck to you

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    excellent experience❤with alot option for financial activity...

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Handy, secure and simple to use.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    The Best Application Pay

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    it is a amazing and usefull program.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Go ahead you'll be best

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    It's amazing application

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Amazing Ref Code : RNNENO

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Have personal API. :-)

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    it's awesome 👌

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    That's really amazing 👌🏻👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    The best application

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    It's good.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    اکثر اوقات وارد برنامه نمیشه و اشکال در اتصال به اینترنت داره درصورتی که اینترنت کاملا متصله و همه اپ های دیگه کار میکنند ، ولی تجربه کاربری خیلی دوستانه ای داره

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    والا چیزی به اسم خرید اعتباری و ثبت نام برای خرید اقساطی تو برنامه وجود نداره. مردمو گیر اوردید؟

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    تو جشنواره زده برای تراکنش ها و پرداخت قبض ها امتیاز و جایزه نقدی داره ولی فقط اولش انجام شد و ما بقی تراکنش ها و پرداخت ها چیزی نداشت! برنامه های دیگه به قوانینشون عمل میکنند.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    اگر امکان خرید از سایتهای خارجی یا حداقل خرید از برنامه های google play فراهم می شد، خیلی کاربردی تر می بود. محیط برنامه خوبه. جایزه دادنش به برخی تراکنشها هم خوبه ولی کمه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    فکر میکنم تیم برنامه نویسیتون در حد ویژوال بیسیک ۶ بوده آخه آدم عاقل ۲۰ تا اکتیویتی که نمیزارن واسه کارت به کارت ! یه دونه فرم میزارن شما مبدا و مقصد و مبلغ و همه رو میزنی همونجا استعلام میکنی تایید کرد انتقال میدی ! واقعا فکر کردی کسی حوصله داره بشینه ۲۰ بار دکمه استعلامو بزنه و دونه دونه نگست کنه تا بره واسه پرداخت نهایی ؟ یا اینکه اینا نمایشیه که کسی استفاده نکنه و این نرم افزار مصرف دیگه ای داره ؟! بعد از اون طرف کلا ۱۴ تا بانک ساپورت میکنه که اونا هم همش بانک های دربو داغون

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    برنامه خوبی هست. لطفا بخش خرید بلیط (اتوبوس،مترو، سینماو.....) اضافه کنید. مرسی

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    افتضاحه ... اصلا کار نمی کنه.فقط میگه سرویس در دسترس نیست.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    فقط روی رابط کاربری کار شده که برای اپ پرداخت در درجه آخر اهمیت قرار داره. نه شماره تلفن پشتیبانی داره نه سیستم تیکت داره صرفا یه بخش ارسال نظر داره که پیام بدی باهات تماس بگیرن. الانم کیف پولش قطع بود و خبری از هدیه پرداخت قبض نبود. برمیگردم آپ حداقل وقتی مشکلی پیش میاد یه تلفن دارن آدم زنگ بزنه مشکلش حل شه.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    کاش کارت بانک های ملت و ملی رو هم قبول کنید

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    در مقابل آپ و تاپ در حد کاردستیه 😂😂

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    چرا وقتی شمارمو وارد میکنم جلوتر نمیره؟

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    من دو نفر دعوت کردم اما امتیازی نداد

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    در تبلیغات حتما محدودیت های طرح عنوان شود

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    به نظر خوب میرسه. من از سرویس های دیجیکالا بیشتر از بانکها اعتماد دارم. اگر پرداخت قبضهای آب و برق و.. به صورتی باشه که سابقه مصرفهای چند دوره رو بشه باهم دید و مقایسه کرد خیلی خوب میشه. الان بعد از دو هفته دوباره کامنتم رو ادامه میدم. واقعاً فکر نمیکردم استفاده از یه اپلیکیشن پرداخت اینقدر تجربه لذتبخشی باشه. حال میکنم که طراحش به جزیی ترین چیزها دقت کرده دمتون گرم واقعا کاری که با عشق انجام بشه واقعا مشخصه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    خیلی باحاله

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Best payment application

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    خوبه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    خوبه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Amazing

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Amazing

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    واقعا خوبه این تیم دیجی کالا مخصوصا بعضی از خریدها ک پیشنهاد ویژه و شگفت انگیز هستن ارزش خرید دارن و اون حس رضایت از خرید ( خر کیف شدن) رو ب آدم میده

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    برنامه خوبیه فقط اینکه چرا نمیشه کیف پول رو شارژ کرد مبلغ میاد اما تایید نمیادش

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    سلام. ایمیل پشتیبانی تون اصلا پاسخگو نیست متاسفانه. میشه ناچارا اینجا بفرمایید نرخ جایزه ی نقدی تراکنش هامون چطوریه و شامل چه تراکنش هایی میشه و باتوجه به مبلغ تراکنش ، جایزه هم متغیره آیا؟ و ضمنا جایزه شامل تراکنشهای کیف پول میشه یا شامل تراکنشهای کارتی هم میشه؟ ممنون.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    اصلاً خوب نیس چهل هزار تومن شارژ گرفتم 100 تومن هدیه داده تازه مجبور شدم شمارمو عوض کنم اخه همه شماره های اعتباری و قبول نمیکنه فقط بعضی شماره هارو میشناسه با شماره جدیدم اصلا نتونستم شارژ بگیرم یدونه ستارم اضافیه ایراد بعدیش اینه که هرچه قدر شارژ بگیری فقط پنجاه تومن هدیه میده چه هزارتومن شارژ کنی یا ده هزارتومن

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    اگه خلافی خودرو هم اضافه کنین ممنون میشیم

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    دیجی پی عالیه.هنوز در اول راهه و قطعا بهتر هم خواهد شد

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    هنگام ثبت نام TRSWZ3 را وارد کنید تا دوهزار تومن هدیه بگیرید

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    نمیدونم مشکل از کجاست ولی قسمت پرداخت قبض برق کار نمیکنه و یه صفحه سفید نشون میده. قبلا به درستی کار میکرد. قسمت تراکنش ها هم انقدر کوتاهش کردید که فقط اندازه یه هفته قبل رو نشون میده، حتی اگه از فیلتر ها استفاده کنم. با توجه به اینکه بعضی قبض ها هر دو ماه یک بار صادر میشه بهتر بود بشه سوابق رو کامل مشاهده کرد.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    رو اندروید 10 اصلا باز نمیشه.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    عالی

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    ئاادا

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    خوبه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Goood!!

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    👍

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    کلا کارت به کارت این برنامه مشکل داره یه بار کارت به کارت میشه یه بار نمیشه شماره کارت رو وارد میکنیم میزنه کارت شما جزو کارت های مورد پذیرش نیست در صورتی که من چند روز قبل با همین کارت،کارت به کارت انجام دادم من به این برنامه اعتماد کردم بقیه برنامه روهارو پاک کردم الان دوباره باید نصب کنم چون این برنامه جواب نمیده ...

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    رمز ورود به برنامه قابل ثبت نیست. و این اولین مشکل در دقیقه اول است. اگر سازندگان برنامه فقط به فکر طرح قوانین یکطرفه به نفع خود نبودند، به بدیهی ترین عملکردهای برنامه می پرداختند.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    متاسفانه در ورژن جدید ، اصلا بابت شارژ کیف پول امتیاز داده نمیشود و اغلب هدیه هم داده نمیشود. بنظرمیرسه مشکلاتش بیشتر از این باشه. فعلا ایناش زده بیرون. برای خودشونم ایمیل زدم و شماره موبایلم و مشکل رو هم گفتم ولی گویا مشتری براشون اهمیتی نداره.و رسیدگی صورت نمیگیره.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    چرا اپ خراب شده. از حساب کاربری اومد بیرون دیگه ام کد نمیفرسته. آخرین آپدیتم

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    سلام چرا بعضی وقت ها کارت مبدا بانک ملی و ملت در دسترس نیست

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    متاسفانه یه سری ایرادات جدی داره که خیلی هم مهمه.مثلا تو آپدیت جدیدتون تمام تراکنشهای قبلیم پرید.استعلام قبض برق کار نمیکنه،امکان پرداخت عوارض آزادراه به طور خودکاراز کیف پول وجود نداره.در بعضی قسمتها اون قسمتی که باید لمس کنی توی کادر نیست،شماره تلفن یا موبایل برای استعلامهای آینده ذخیره نمیشن و هر بار باید وارد بشن و کلی ایراد دیگه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    لطفا در قسمت ایمیل اینی که الان هست و از سرویس gmail استفاده شده با ایمیل خودتون که در سایتتون هم هست عوض کنید.

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    مفید با محیط کاربری ساده

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    خیلی کاربردی و سریع

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    بانکهای مقصد ذخیره نمیشود

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    حرف نداری دیجیکالا

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    عالی

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    برنامه توپیه 👌👌👌👌👌💓

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Ff

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    برنامه واقعا خوبیه و با پرداخت قبض اگه قبضتون مبلغ بالایی باشه چند درصد اون مبلغ تو کیف پولتون شارژ میکنه و ازش میتونید شارژ و اینترنت بگیرید

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    تعداد بانکها برای کارت به کارت کمه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    خیلی خوب و عالیه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    عالیه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    👍

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    من دوبار عوارض پیش از سفر با این برنامه پرداخت کردم که هر دوبارش هم ثبت نشده بود و برای پلاک ماشینم بدهی عوارض اومد، با اینکه با پشتیبانی هم تماس گرفتم و شمارمو ازم گرفتن ولی پیگیری نشد!! مجبور شدم دوباره پرداخت کنم! هر بار هم آپدیت میشه دوباره باید شماره تلفن ثبت کنی وارد شی! 🤦🏻‍♂️

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    خوبه فقط یه مقدار ضعف داره نسبت به برنامه های هم رده خودش.مثلا در حال حاضر نمیشه قبض برق های جدید که اس ام اسی شده رو پرداخت کرد

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    چرا از مبدا بسیاری از بانک های بزرگ مثل کشاورزی ملی مسکن و ... نمیشه پول انتقال داد؟ بقیه بانک ها کی اضافه میشه؟

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    سلام ممنون از زحمات شما خیلی خوب میشه استعلام خلافی و پرداختشم اضافه بشه مرسی

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    خیلی مزخرف اصلن کسی رو ک معرفی کنی پول نمیده

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    لطفا ورود با اثرانگشت را هم فعال فرمایید

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    فعلا یه اسکن ساده رو نمیتونه انجام بده!!

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    ورود با اثر انگشت هم بذارید ممنونم

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    پرداخت با NFC نداره چرا؟

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    عالی و راحت ، جایزه دادنش خیلی بانمکه 😍😍😍

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Bole sheat

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Mosi

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    عالی

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    Amazing

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    تو آپدیت آخر میگه رمز عبور فعلی خود را وارد کنید!!! رمزی ندادیم که وارد کنیم...یعنی چی؟؟

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    رمز عبور فعلی چی میگه

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    بد

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    امکان انتقال رو از مبدا کیف پول دیجی‌پی فراهم کنید لطفا

    0  


  • 0

    Is this review useful?

    My Digipay review [App]  2019-11-29 21:12

    یه اپ کامل برای پرداخت

    0  





    Search Cloud

    About Us

    We deliver reviews of items/services from multiple category. Find and read opinions on clothes, Tv Shows, ebooks, video games, meals, gadgets, services or household items. Would you like to rate your recent purchases on Amazon or Ebay? Or maybe something was not good enough and would you like to express your sadness? Do not wait and do this here! We give you the opportunity to attach URL going to item/service you want to review.

    Contact

    www.add-reviews.com
    [email protected]
    [email protected]
    P: (123) 456-7890

    Newsletter